Finns det något mer passande än bubblor till Alla Hjärtans Dag? Men vad är egentligen skillnaden mellan champagne och andra sorters bubbel och varför har bubbel blivit en dryck som förknippas med fest och firande?

Tillsammans med Nadja Karlsson och hennes sidekick Patrik Martinsson får vi veta det mesta om vad som skiljer olika sorters mousserande från varandra. Vi provar fyra helt olika sorter i varierande prisklasser för att avgöra om champagne är värt sina extra kronor. Och sist med inte minst berättar vi om champagnens kulturella roll och berättar om vilken mat som passar till vad.
Har vi tur får vi också en sång eller två på temat!

När: lördag 13 februari klockan 17:00
Var: Framför din dator. Vi sänder via Zoom och länken skickas ca 24 timmar innan provningen.
Kostnad: 250 kr/uppkoppling. Anmäl dig här. 

Drycker
Castelforte, Nr 7720 –  02. Pris 89 kr.
Codorniu-ecologica, Nr 7927 – 02. Pris 55 kr.
Bollinger, Nr 7418 – 02. Pris 289 kr.
Andre-Clouet, Nr 7686 – 02. Pris 179 kr

*Priserna gäller halvflaskor. Alla drycker finns också på helflaskor för dem som önskar.

Eventuella frågor besvaras av helen.ericsson@spritmuseum.se

Välkomna!!!