Tryffelsvinets populära onlineföreläsningar fortsätter! Nu är det dags för en nerv- och smaklökskittlande provning där Tryffelsvinets Charlie Dahl guidar oss genom den mytomspunna Bourgogneregionen Chablis. Till sin hjälp har Charlie Domaine Pinsons fantastiska portfölj.

Charlie har en gedigen bakgrund som provningsledare – som sommelier på Vinkällaren Grappe och på Svalbards bästa restaurang ”Huset” har Charlie lett otaliga vinprovningar där han med  sin kvicka humor och djupa kunskap bländat vinprovningsdeltagarna.

När: torsdag 28 oktober, klockan 18:00-20:00
Var: online via Zoom, anmäl dig via denna länk
Kostnad: ingen, du väljer själv vilka viner du vill prova med oss

Vinerna finns i Systembolagets beställningssortiment och behöver beställas i god tid, senast en vecka innan, för att vara säker på att de hinner fram i tid. Servera vinerna i samma typ av vinglas (vid en temperatur om cirka 8-10 grader). Vinerna behöver inte dekanteras innan.

Vinerna vi provar under föreläsningen:
Chablis AOC, nr 82517, 219 kr
Chablis Premier Cru La Forêt, nr 76266, 359 kr
Chablis Premier Cru Mont de Milieu, nr 50495, 369 kr
Chablis Grand Cru Les Clos, nr 51688, 659 kr
Beställ alla vinerna här!

Hur går föreläsningen till?
Du registrerar dig enligt instruktionerna och klickar in via länken lagom till provningsstart (ha gärna vinerna upphällda när provningen börjar). Under föreläsningen kommer Charlie att visa föreläsningsmaterial och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten. Föreläsningen kommer inte att kunna ses i efterhand. Begränsat antal platser finns tillgängliga.

Hur anmäler jag mig?
Anmäl dig via länken ovan. Du kommer direkt till Zooms eget registreringsformulär där du registrerar dig genom att fylla i namn och mejladress. Du behöver inte ha ett särskilt konto på Zoom – du anmäler dig via din mejladress och får provningslänken direkt. Här kan du också välja att lägga till föreläsningen och länken i din kalender på telefonen och välja att få påminnelse innan provningsstart.

Välkommen!!!