Wine Table: Liveprovning ”Eld, kött och vin”

Tänt var det här! Lagom inför Valborgsbrasan laddar vi på Winetable upp med en riktig grillbuffé. Het kol, mustig rök, kryddig glace och stora köttbitar.

Vilka är dom bästa tillbehören? Vad har svensken egentligen för förhållande till bearnaisesåsen? Finns det några vinfällor att passa sig för när man dragit på med för mycket chili? Dom rykande heta ciceronerna för kvällens livesända provning är inga mindre än Andreas Grube och Pär Strömberg, så det är bara att fylla på frågelådan och åka med!

När: torsdagen den 29 april klockan 19:00-19:45
Var: online via Wine Tables Facebook eller YouTube
Kostnad: ingen

Tänd Webern, vässa grillbesticken, slå en bea och hugg in!

Listan på vinerna som vi kommer att provas hittar du här nedanför, den kan komma att fyllas på, så håll utkik!
Montes Alpha Pinot Noir, nr 2721, 149 kr
Zolo Black Malbec, nr 2761, 279 kr
Garzon Reserva Tannat, 2019, nr 3210, 129 kr
Finca Negra Reserva Especial, 2018, nr 2704, 119 kr
Domaine du Pesquier Gigondas, 2018, nr 2836, 189 kr