Amalias fredagsfrågor: Anna Breitholtz Monsén

Namnet må vara obekant nu, men det kan mycket väl vara så att hon blir vår nästa internationellt kända deckardrottning av rang! Hon har precis debuterat med ”Stranden”, den första boken i serien om Lina Lantz (recension och dryckestips till den kommer snart!). Möt tvillingmamman, champagneälskaren, författarinnan och crazy cat ladyn Anna Breitholtz Monsén!

Hallo Anna, vilken dryck bjuder du….

1. …dina föräldrar eller svärföräldrar på?
– Espresso och Coca-Cola, så att de kan hänga med i tvillingarnas tempo medan jag drar mig undan och skriver (socialt geni 🙈)

2. …din älskade?
– Grappa! Det var så vi träffades, han skrev på dåtidens SoMe-häng Shortcut att han höll i grappaprovningar.

3. …din chef?
– Hmm … Joltcola till webbyråchef kanske?

4. …dig själv?
– Taittinger, Dom P, Moet, Pol R … Allt duger, jag är inte så kräsen.

5. …en drömgäst, vad bjuder du hen på och varför?
– Jag skulle vilja hänga med mina karaktärer Lina & Madde, jag tror vi skulle ha dödskul! Vi skulle ha en buffé med olika gin och olika tonics, väl kylda och med något salt till. Serverat i trädgården med livejazz i bakgrunden och katt i knät (sann historia).

Jag vill också hänga med dig, Lina och Madde och katterna!!! Tack Anna och trevlig helg!