Folk o folk: Webinar och virtuell provning – konsten att välja snaps till mat

Provningen leds av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson och Altias kryddmästare och Master Blender Jonas Odland som är mannen bakom alla våra kryddade brännvinssorter. Få människor är lika kunniga som Jonas Odland vad det gäller att välja rätt snaps till maten, så vi får en gedigen genomgång om hur man finner de ljuva föreningarna.

När: onsdag 10 mars, klockan 18:00-18:40
Var: online, via denna länk
Kostnad: ingen

Vi kommer att prova fyra olika sorters nubbar tillsammans med olika tilltugg. Resten av nubbarna i flerpacket kommer vi inte prova utan endast diskutera.
Svenska Nubbar Multipack, nr 180, 244 kr/10 x 5 cl

Förbered gärna följande tilltugg inför provningen:
Till O.P. Anderson – Inlagd sill och/eller lagrad ost på knäckebröd
Till Läckö Slottsaquavit – Löjrom/stenbitsrom/algkaviar, gräddfil, rödlök, hårt tunnbröd
Till Östgöta Sädes Brännvin – Crostini med tapenade
Till Rånäs Brännvin – Mörk choklad naturell eller apelsinchoklad, till exempel Noblesse eller Romerska bågar