Maya & Louise: Livesänd vinprovning Bubbel och sex – två av livets njutningar

Visste du att det första mousserande vinet antagligen ”uppfanns” i England? Eller att klitoris är 10cm lång? Häng en timme med Louise och Maya, drick bubbel, lär dig känna skillnad mellan Cava och Champagne och inspireras till att utforska din eller din partners kropp på nytt sätt.
OBS! Det handlar inte om kombinationen av dessa utan hur man kan påverka och förhöja upplevelserna separat. 

När: Lördag 13 februari, klockan 17:00-18:00
Anmälan och kostnad: 150kr per sällskap. Vid anmälan får du en länk som kommer att tar dig/er till liveföreläsningen.
Frågor? Maila maya@vinkallan.se

Eventet börjar med en vinprovning av mousserande vin. Under ledning av Maya provar man tillsammans tre olika mousserande viner där man lär sig om vinernas ursprung, druvor och vad man ska äta till. Man kommer även att få prova dem med citron och marshmallows för att se hur vinerna reagerar med grundsmakerna syra och sötma.

Efter detta tar Louise över och guidar dig genom en upptäcktsfärd av de mest intima delarna i det kvinnliga underlivet. Hon kommer gå igenom hur de olika stimulansområdena faktiskt fungerar och vart någonstans de sitter. Hur hittar man dem? Men framförallt hur du kan utforska njutning av dessa områden på olika sätt.

Eventet riktar sig till alla, singlar såsom par, som har ett intresse för vin men även nyfikna på att lära sig mer om sex och lust.  Viner och tilltugg inhandlas av deltagarna innan och info om dem hittar du via Facebook-eventet som du hittar här.