Tryffelsvinet: Onlineprovning Châteauneuf-du-Pape med Domaine André Brunels

Châteauneuf-du-Pape är ett av Sveriges mest älskade vindistrikt. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Charlie Dahl dig igenom två av Domaine André Brunels viner och vad du ska äta till under en halvtimmes lång provning.

När: torsdag 25 februari, klockan 18:15-18:45
För att delta i provningen: klicka på denna länken för att anmäla dig.
Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med.

Vi inleder med att berätta om producenten och provar därefter tillsammans de två vinerna:

Petit Tracteur de Brunel (nr 77155) 99 kronor
2017 Châteauneuf-du-Pape Les Cailloux (nr 79121) 349 kronor

Beställ båda vinerna här!

Châteauneuf-du-Pape Les Cailloux finns i 103 butiker men går även bra att beställa. Petit Tracteur finns enbart i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 18 februari för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid.
Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand). Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88