Tryffelsvinet: Onlineprovning “Det svala Spanien”

Nu är det dags för vår fjortonde kostnadsfria onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från “Det svala Spanien”!
Spanien är hetare än någonsin och det är inte de kralliga, överekade och superdesignade kraftpaketen som knappt går att matcha till mat med sina 16 % alkohol som står i fokus, utan de svala, eleganta, rurala kustregionerna där livet rullar på i sakta mak och man gör vin på lite mer obskyra druvor enligt gammal tradition.

Det är här sommelierer och nyfikna vinälskare finner viner med stort värde för pengarna och i en slank och fruktdriven stil som är lätta och roliga att matcha till mat. Viña Somoza är en av dessa nya, progressiva producenter.

Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Louise Bergdal dig igenom två av Viña Somozas viner och vad du skall dricka till under en halvtimmes lång provning som är kostnadsfri. Vi inleder med att berätta om producenten och provar därefter tillsammans de två vinerna.

När: torsdag 18 mars, klockan 18:15-18:45
Var:  via länk som du får när du anmält dig här
Kostnad: ingen

Vinerna vi provar finns båda i beställningssortimentet och bör beställas i god tid, senast den 11 mars för att vara säker på att ni hinner få dom i tid.
2018 As 2 Ladeiras (79955) 219 kronor
2017 Via XVIII (78604), 199 kronor
Båda vinerna kan beställas här.

Vi rekommenderar att det vita vinet serveras vid 8-10 grader och det röda vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Ni är välkomna att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med. Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp).

Sändningen kommer även att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand). Du behöver ingen särskilt inloggning för att kunna se provningen.
Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här: hello@tryffelsvinet.se eller 08-440 85 88