Tryffelsvinet: Onlineprovning Mästerliga Ciacci Piccolomini i fokus

Nu är det dags för den artonde onlineprovningen med Tryffelsvinets team där vi tillsammans provar två viner från vinklubbsfavoriten Ciacci Piccolomini i Brunello di Montalcino.

Ciacci Piccolomini står bakom några av Tryffelsvinets mest populära viner och denna provning är vigd helt åt denna toskanska pärla och vad man äter till. Under kvällen guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij er igenom två viner från egendomen.

När: torsdag 17 juni, klockan 18:15
Var: anmäl dig här så får du en länk samma dag som provningen äger rum
Kostnad: ingen, du väljer själv vilka viner du vill prova med oss

Kvällens viner
– 2019 IGT Toscana Rosso, Ciacci Piccolomini (nummer 81563), 125 kronor
– 2019 Rosso di Montalcino, Ciacci Piccolomini (nummer 76706), 199 kronor
Beställ båda vinerna här!

Båda vinerna finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 10 juni för att vara säker på att de hinner fram i tid. Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Hur går det till?
Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand). Du behöver inget särskilt konto eller inloggning för att se provningen.

Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen. Ring/maila oss om du har några frågor: hello@tryffelsvinet.se eller 08-440 85 88

Inte medlem i Tryffelsvinets vinklubb? Bli medlem här: https://bit.ly/signmeuptryffelsvinet

Hjärtligt digitalt välkomna!