Tryffelsvinet: Onlineprovning med Philipp Kuhn från Pfalz

Nu är det dags för Tryffelsvinets femtonde kostnadsfria onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från Weingut Philipp Kuhn i Pfalz – som en extra krydda denna gång är Philipp själv med på länk!

Pfalz är ett ovanligt spännande vindistrikt i Tyskland. Inte nog med att här produceras förstklassig riesling – området är också Tysklands soligaste och därmed perfekt för odling av blå druvor.
Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij tillsammans med Philipp Kuhn oss igenom två av hans viner under en halvtimmes lång provning:

När: torsdag 15 april, klockan 18:15-18:45
Var: Klicka på denna länk för att anmäla dig.
Kostnad: ingen

Vinerna vi provar
2018 Riesling Tradition, nr 75591, 159 kronor
2017 Pinot Noir Tradition, nr 74134, 189 kronor
(OBS! Finns åter i lager från 25 mars)
Båda vinerna finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 8 april för att vara säker på att de hinner levereras i tid. Beställ båda vinerna här!

Vi rekommenderar att det vita vinet serveras vid 8-10 grader och det röda vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Anmäl dig, beställ vinerna, klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum och var med och prova fantastiska viner från Pfalz!

För att delta i provningen: Anmäl dig via länken ovan.
Du är välkommen att dela denna länk med nära och kära om du vet någon som ännu inte är vinklubbsmedlem men som ändå vill vara med.
Samma dag som provningen äger rum mejla vi till den mejladress du angett i anmälan med länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp).

Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand).  Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88