Vinkompassen: Live Drinkskola – lär dig blanda drinkar som ett proffs!
Långfredag men inte tusan tänker vi vila! Vi tar tillfället i akt att ägna denna röda dag åt att lära ut hur man blandar drinkar som ett proffs. Perfekt aktivitet inför ett par dagars långledigt.
Jag tar hjälp av min barndomsvän tillika bartender Alex Mannerfors för att guida er i hur man fixar hemmabaren och blandar några drinkar perfekta i påsk.
När: fredag 2 april, klockan 19:00
Var: Sändningen ses via Vinkompassens sida på Facebook eller YouTube-kanal, ingen specifik länk behövs alltså.
Kostnad: ingen
Vi har med
Dooley’s gräddlikör, nr 691, 195 kr
Canaïma Small Batch Gin, nr 82012, 459 kr
Angostura 1919 Premium Gold Rum, nr 504, 449 kr
Angostura Bitter, nr 741, 199 kr
Angostura Cocoa Bitter, nr 50314, 119 kr
Inköpslista och bra-att-ha-grejer kommer inom kort.
Tips på något att tugga på kommer när vi närmar oss provningen.
Bjud gärna in dina vänner, ju fler vi är som hänger tillsammans genom skärmen, desto roligare!