Vinkompassen och Mosebacke Matstudio: Live cookalong, smakkompisar och vin
Dags för en efterfrågad cookalong igen med underbara kocken Johanna Westman!
Daniella & Johanna är kollegor i TV-rutan. Tillsammans är de en dynamisk duo som älskar att grotta ned sig i smaker.
Under den här sändningen kommer vi utgå från två viner. Med en råvara som bas ska vi laga en förrätt och en varmrätt till vardera vin. Hur kan vi anpassa matlagningen efter vinet? Låt oss testa!
Bjud gärna in dina vänner, ju fler vi är som hänger tillsammans genom skärmen, desto roligare!
När: fredag 19 mars, klockan 19:00 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Var: Vinkompassens Facebook eller YouTube
Kostnad: ingen
Vinerna vi provar:
Sepp Moser No1 by Ulf Wagner 2018, nr 72864, 199 kr (BS)
Domaine J. F. Protheau Rully Premier Cru 2018, nr 5613, 249 kr (Finns i enstaka butiker + BS)
Ingredienslista + recept kommer inom kort.