Wine Mechanics: Vinprovning & Cook Along med Louise Johansson

Mångsidiga kocken och matkreatören Louise Johansson slog igenom 2011 när hon vann första säsongen av Sveriges Mästerkock. Efter det har hon skrivit två kokböcker, arbetat på toppkrogar på västkusten, varit i final i Årets Kock 2019 och anlitats flitigt som matstylist och receptkreatör för de större matmagasinen. Hon driver det välbesökta instagramkontot @tastebylouise och har senaste året kört populära Cook Alongs med inbjudna gäster.

Med ett växande vinintresse så tvekade hon inte en sekund när frågan kom om att ta fram en vinlåda tillsammans med oss. Den 23:e juni kommer Louise och vår köksmästare Kim Jonasson att köra en digital vinprovning och Cook Along (på vår Instagram-sida) där de utvalda vinerna i lådan kommer provas under kvällen.

När: 23 juni, exakt tid inte bestämt än
Var: @winemechanics
Kostnad: ingen, du väljer själv om du vill beställa lådan och prova vinerna med oss

Louise om vinerna: ”Jag har länge följt Wine Mechanics och tycker att det är riktigt coolt att de kan göra så bra viner i Göteborg. De har verkligen satt staden på vinkartan. Förutom de härliga vinerna så gillar jag de fina och lekfulla etiketterna som får det att kännas avslappnat och kul med vin. Ser verkligen fram emot att kunna njuta vinerna under våren och sommaren och att få laga mat som passar till dem den 23:e juni. Beställ hem en låda så hoppas jag vi ses vid spisen då!”

Lådan innehåller sex olika viner och kostar 1 680 kr hos Winefinder. Läs mer och beställ via denna länk.

Välkomna!