Wine Table: Liveprovning master class ”På djupet i Langhe nebbiolo”

Smakrika, mångfacetterade, eleganta, komplexa – och dessutom sjukt prisvärda, med både matvänligt bett och klunkvänlig finess. I vinerna från Langhe Nebbiolos böljande och galet vackra kullar får du nebbiolodruvans typiska kombination av finstämd finess och storslagen kraft, men ofta till ett både lägre pris och i en mer lättillgänglig stil än nebbiolokändisarna Barolo och Barbaresco.

Därför är vi glada att onsdagen den 12 maj få bjuda in till en masterclass där vi djupdyker i just Langhe Nebbiolo och provar fyra olika viner från området. Provningen leds av Andreas Grube och som special guest den här kvällen har vi ingen mindre än sommelieren, föreläsaren och vinstjärnan Anna Rönngren, till vardags content manager på Tryffelsvinets Vinklubb.

När: onsdag 12 maj klockan 19:00-20:00
Var: online via Wine Tables Facebook eller YouTube
Kostnad: ingen, du väljer själv vilka viner du vill beställa

Provningen kommer att pågå under 60 minuter och det går som vanligt bra att ställa frågor om högt och lågt till Anna och Andreas under sändningens gång.

Vinerna som korkas upp kommer från Tryffelsvinets Vinklubb-portfölj och Anna kommer med säker hand guida oss genom jordmåner, mikroklimat, vinmakning och stilar. Vill du hänga med i provningen har du lista på vinerna nedan, observera att vinerna finns i beställningssortimentet så beställ i god tid!