Wine with Us: Onlineprovning Påskspecial med Håkan Larsson

Häng med på en provning i påskens tecken med ingen mindre än Håkan Larsson! Känn in påsken och bli inspirerad av hans underbart goda recept. Vad dricker man till påskens buffémat? Grönsaker, gravad lax eller lamm? Vilket vin ska man välja till vad och vad bör man tänka på?

När: onsdag 24 mars, klockan 19:00-20:00
Var: live via Wine with Us Facebooksida 
Kostnad: ingen

Eftersom det är svårt att matcha drycker till påskens alla härliga smaker så vill vi därför hjälpa er med vad man kan välja och hur man kan tänka.

Kvällen kommer gå i matens tecken så se till att inte vara för hungriga när vi startar, vi kommer att lägga ut recept efter provningen på vår Facebook-sida så håll ut!

Vi kommer att prova följande fyra viner som alla finns i Systembolagets fasta sortiment
Two Tracks Sauvignon Blanc, nr 6192, 195 kr (Bag in box 1500 ml)
Colle Reale Rosé, nr 2242, 95 kr
Masi Campofiorin, nr 5123, 139 kr
Mariposa Reserva, nr 2002, 159 kr

Vad är Wine with us? Jo, alla tillfällen då vi möter er med vinet i fokus och delar kunskap och inspiration. Det kan vara en digital liveprovning med en känd vinprofil, en producentprovning eller klassisk vinmässa. Här ska finnas något för alla!

Wine with us drivs av Vingruppen i Norden, som har ett av Sveriges största sortiment av viner. Vingruppen i Norden är medlemmar i Dryckesbranschens Klimatinitiativ och driver sitt hållbarhetsarbete genom konceptet ”Från druva till glas”.