Wine with us: Träffa Laila Bagge och Maja Berthas över ett glas bubbel!

Prosecco, crémant eller sparkling, framställs de alla på samma sätt?
Vi reder ut skillnaden mellan dessa delikata bubblor och förklarar varför de smakar så olika. Måste det vara fest för att man ska öppna en flaska bubbel och hur länge håller sig en öppnad flaska? Hur blir ett vin rosa?

På med klackarna och träffa mångsysslaren Laila med ett glas bubbel i handen! Tillsammans med sommeliererna Maja Berthas och Markus Nilsson kommer de att guida dig genom bubblornas värld.

När: onsdag 10 mars, klockan 19:00-20:00
Var: live via Wine with Us Facebooksida 
Kostnad: ingen

Vinerna som vi kommer att prova
Ruby Prosecco Rosé Organic Extra Dry 2020, nr 82301, 119 kr OBS! Vinet finns i beställningssortimentet och det kan ta upp till två veckor för vinet att levereras.
Domaine Ste Michelle Brut NV, nr 7933, 139 kr
Crémant Rose de Chanceny, nr 7552, 119 kr

Vad är Wine with us? Jo, alla tillfällen då vi möter er med vinet i fokus och delar kunskap och inspiration. Det kan vara en digital liveprovning med en känd vinprofil, en producentprovning eller klassisk vinmässa. Här ska finnas något för alla!
Wine with us drivs av Vingruppen i Norden, som har ett av Sveriges största sortiment av viner. Vingruppen i Norden är medlemmar i Dryckesbranschens Klimatinitiativ och driver sitt hållbarhetsarbete genom konceptet ”Från druva till glas”.