Häng med Dos Gardenias på Sthlm Food & Wine 2019!

Dryck och matvänner. Äntligen är det dags för årets upplaga av Sthlm Food & Wine som går av stapeln på Stockholmsmässan den 8-10 November. Det blir extra spännande i år eftersom vår sajt/podd är nominerad till Matbloggspriset 2019, i kategorin bästa dryckesblogg! Vår glädje har inga gränser, därför delar vi med oss av en unik rabattkod till våra följare, så ni kan vara på plats redan på fredag och heja på oss!

Årets upplaga är fullproppad med aktiviteter, vinprovningar, föreläsningar, street food, speed dejting, kockarnas krog och en massa annat smått och gott. Hela helgens program kan ni läsa om HÄR. Men viktigast av alla nyheter i årets upplaga är – drum roll – Avenue de Champagne! Ja, ni läste rätt, en aveny av champagne! Ciceron för denna fenomenala begivenhet är ingen mindre än Fredrik Schelin, författaren till boken ”CHAMPAGNE 49 miljoner bubblor i en flaska”. Flera gånger varje dag kommer en unik flaska att öppnas och besökarna får chansen att prova och höra historien bakom drycken.

Men ge oss koden då! – Säger svenska folket otåligt. Lugn amig@s, klicka bara HÄR: Bubbelrabatt så kommer ni till mäss-shopen, fyll i koden CHAMPAGNE30 aktivera koden, så får ni hela 30% rabatt på entrébiljetterna. Köper ni för flera dagar blir det också lite billigare. Vi ses i helgen. Salud!