Lär dig mer om två av livets absoluta njutningar

Lördagen den 13 februari kommer Maya Samuelsson, sommelier från Tv4 Nyhetsmorgon, och Louise Lewenhaupt, sexrådgivare på Pistill att hålla i en timmes föreläsning om bubbel och sex. De vill på ett kreativt sätt upplysa om två av livets njutningar men som man än idag vet alldeles för lite om.
OBS! Det handlar inte om kombinationen av dessa två njutningar, utan om hur man kan påverka och förhöja upplevelserna var för sig. 

Eventet sker online från 17.00-18.00 och börjar med en vinprovning av mousserande vin. Under ledning av Maya provar man tillsammans tre olika mousserande viner där man lär sig om vinernas ursprung, druvor och vad man ska äta till. Man kommer även att få prova dem med citron och marshmallows för att se hur vinerna reagerar med grundsmakerna syra och sötma.

Efter detta tar Louise över och guidar dig genom en upptäcktsfärd av de mest intima delarna i det kvinnliga underlivet. Hon kommer gå igenom hur de olika stimulansområdena faktiskt fungerar och vart någonstans de sitter. Hur hittar man dem? Men framförallt hur du kan utforska njutning av dessa områden på olika sätt.

– Idén föddes faktiskt under en middag hos en gemensam kompis där jag träffade Louise för första gången, berättar Maya Samuelsson. Middagens samtalsämne fokuserades snabbt kring vinet och mitt jobb och övergick så småningom till Louise och hennes kunskap. Vi blev häpna av hur länge vi kunde prata om det här ämnena och hur mycket vi kunde lära oss av varandra. Vi konstaterade att detta är två mycket spännande njutningar som vi vill förmedla och prata mer om. Därför vill vi med detta event på ett lättsamt roligt sätt sprida kunskap om vin, sex och framförallt kvinnans njutning och lust. Dock är det viktigt att påpeka att det inte handlar om kombinationen av dessa utan hur vi kan påverka och förhöja upplevelserna separat.

Eventet riktar sig till alla, singlar såsom par, som har ett intresse för vin men även nyfikna på att lära sig mer om sex och lust. Kostnaden är 150 kr per sällskap och du får vid anmälan en länk som kommer att ta dig till liveföreläsningen. Viner och tilltugg inhandlas av deltagarna innan och info om dem hittar du via Facebook-eventet här.
Har du frågor, maila maya@vinkallan.se