Amalias fredagsfrågor: Mian Lodalen

Idag är det ständigt aktuella skribenten och författarinnan Mian Lodalen, vars senaste bok ”Lisa och Lilly” släpptes i början av veckan, som svarar på fredagsfrågorna. Som stort fan av Mians böcker är jag mycket stolt, ärad och starstrucked över det!

Hej Mian, vilken dryck bjuder du….

1. …dina föräldrar eller svärföräldrar på?
– Jag slår på stort och langar upp en Duval-Leroy. Champagne är alltid rätt!

2. …din älskade?
– Jag startar med en Mojito och går över till en alldeles för dyr Chablis; en Chablis Gran Cru Valmor.

3. …din chef?
– Jag är ju min egen boss så då får det bli en iskall Hof.

4. …dig själv?
– En Hof till. Och en Kapten Morgan spetsad med Cuba cola.

5. …en drömgäst, vad bjuder du hen på och varför?
– Jag fortsätter på temat veganchampagne, erbjuder givetvis något GOTT alkoholfritt ifall att (man ska alltid tänka glamour när alkoholfritt ska upp på bordet) vad bjuder jag på mer? Generöst av mig själv förhoppningsvis. Mat och dryck i all ära men det är värden och gästerna som gör festen.

Så är det! Tack Mian, skål och trevlig helg!

Foto: Elisabeth Ohlson Wallin