Vinliv: Liveprovning Vårens bästa bubbelviner

Vinliv bjuder in till digital vinprovning! Temat för kvällen  är Bubbel och kommer att ledas av mig, Johan Franco Cereceda, Vinlivs chefredaktör, vinskribent och mångårig vinutbildare. Med mig på provningen har jag dessutom Markus Nilsson, vinprofil och sommelier.
Vi tar ett kul avstamp med en provning av tre olika bubbelviner, alltså en prosecco, en cava och en champagne. Bubbelvinerna vi provar är riktiga fynd! Vi provar de tre bubbelvinerna tillsammans under sändning och du får mest ut av provningen om du införskaffat vinerna. Men det går naturligtvis också bra att bara lyssna.

När: onsdag den 28 april, 18:30-19:15
Var:  online via Vinliv Facebook Live
Kostnad: ingen, du väljer själv vilka viner du vill prova med oss

Du behöver inte anmäla dig i förväg. Du behöver heller inte ha förkunskaper, snarare en portion nyfikenhet.
Under provningen kommer vi också ha en tävling där du har chansen att vinna en fantastiskt fin vinkaraff som är ett absolut måste för en vinälskare. En chans du inte vill missa! Du har också möjlighet att ställa frågor under sändningens gång.
Diebolt-Vallois Prestige Brut, nr 7723, 399 kr
Alla viner finns på Systembolagets ordinarie sortiment. Men skynda innan de tar slut!
Tilltugg
För dig som vill äta något i samband med provningen rekommenderar jag att du gör några sköna snittar på fisk och skaldjur och har lite tunt uppskuren serranoskinka i närheten. Vi håller det enkelt. Det blir godare så.

Varmt välkommen ska du vara till en härlig kväll med Vinliv!