Februari är onlineprovningarnas månad!

På grund av (eller kanske tack vare) pandemin, har utbudet av dryckesprovningar online aldrig varit större – och bredare. Förkovra dig i allt från vita sydafrikanska blends, till klimatsmarta förpackningar och passa på att lära dig mer om såväl bubblor som sex!

Frankofiler får sitt lystmäte genom att prova viner från appellationen Fitou, Bordeaux, Chateauneuf-du-Pape och specialaren om sauvignon blancs hemligheter med Jacques Lurton. Älskare av allt som bubblar lyxigt har inte mindre än fyra härliga provningar att se fram emot;  från prosecco till champagne, fokus på champagne Bonvalet, bubbelprovning med enastående Nadja Karlsson samt bubbel och sex inför Alla hjärtans.

Italienska vinfantaster blir inte heller besvikna, redan nu på torsdag kan man lära känna nebbiolo. Längre fram blir det också Italien runt med Nadja Karlsson och Pizzalovers & wine.

Föredrar du rom är ”Rom, rom, rom och ännu mer rom” med Diplomatico en given provning och om öl är din grej haka på Malin Derwingers (Sveriges första ölciceron!) provning Porter och stout.

Varje fredag är det dessutom härliga livesändningar med Sveriges Mästerkock-deltagaren Niclas Tuomela och Vinsmart. Så samla ihop ett gäng vänner och förkovra dig i dryckesvärldens magi, skål!